Terapia restaurative

Terapia restaurative përfshin diagnozën e menaxhimin e patologjive dentare dhe rehabilitimin e dhëmbëve të dëmtuar sipas nevojave funksionale dhe estetike.

Shërbimet tona:

  • Mbushje Grada I,II,III,IV,V
  • Rindertim me kompozit +fiber qelqi
  • Ritrajtim + terapi +fiber qelqi

Rruga Durresit Godina 102

Hyrja 9 Apartamenti 67

0688066100

Na telefononi!

Oraret

E hene - E premte: 8:00 - 17:00

Lini Takim

info@dentalclinicalbania.al