Radiologji

-Grafi e thjeshte intraorale

-Panoramex Dixhital

-Cefalometri . Cefalometria shoqerohet dhe me matjet e realizuara nga vete programi pa pagese ekstra .  Keto matje behen sipas 5 autoreve.:Delaire,McNamara,Ricketts,Steiner,Twedd.

-Grafi dore

-Grafi sinusesh

-Grafi okluzale

-3D scan i plote ose i pjesshem . Nje skanim i pjesshem nenkupton marrjen e imazheve vetem ne zonen e interesit  duke shmangur ne kete menyre ekspozimin e pacientit ndaj ekzaminimeve te panevojshme dhe duke ulur njekohesisht  ndjeshem dhe koston financiare .Futja e teknologjis 3d ne ekzaminimet imazherike ne stomatologji ka mundesuar reduktimin e gabimeve njerezore dhe pregatitjen e nje plani trajtimi apo kirurgjikal te  detajuar sipas specifikave te secilit pacient.

Rruga Durresit Godina 102

Hyrja 9 Apartamenti 67

0688066100

Na telefononi!

Oraret

E hene - E premte: 8:00 - 17:00

Lini Takim

info@dentalclinicalbania.al