Ortodonci

-Aparate te levizsshem  qe perdoren kryesisht te femijet .

-Aparate fikse metalike ose estetike .

-Aparate  Self ligating.

-Invisalign  jan risia me e fundit ne fushen e ortodoncis pasi ofrojn me teper prakticitet,jan te levizshme dhe pothuajse te padukshme. Kjo teknike ortodoncie ka ne thelb perdorimin e disa maskerinave transparente   te cilat punohen ne laborator duke ju pershtatur formes se arkadave dentare dhe ndryshohen perafersisht cdo 3 jave. Numri i tyre varet nga shkalla e anomalis se pacientit. Keto aparate punohen ne laboratorin ton i vetmi ne vend qe ofron teknologjin e nevojshme per prodhimin e aparateve invisalign.

 

 

-Bite rezine per rehabilitimin muskolosleletar.

Rruga Durresit Godina 102

Hyrja 9 Apartamenti 67

0688066100

Na telefononi!

Oraret

E hene - E premte: 8:00 - 17:00

Lini Takim

info@dentalclinicalbania.al