Kirurgji dhe paradontologji

Në klinikën tonë realizojmë një sërë ndërhyrjesh kirurgjikale. Rastet më komplekse (si dhëmbët e impaktuar apo rezeksionet apikale) do të realizohen prej një kirurgu italian ose një kirurgu maksilo facial.

Shërbimet tona:

  • Ekstraksione dhëmbësh
  • Plastikë gingivale (me qëllim funksional ose estetik)
  • Ekstraksione të dhëmbëve të impaktuar (nën nofull)
  • Rezeksione apikale

Rruga Durresit Godina 102

Hyrja 9 Apartamenti 67

0688066100

Na telefononi!

Oraret

E hene - E premte: 8:00 - 17:00

Lini Takim

info@dentalclinicalbania.al