Implantologji

Impiantet dentare i sugjerohen pacientëve që prezantojnë mungesa të një ose disa elementeve dentare. Në varësi të numrit të dhëmbëve që mungojnë, do të vendoset një numër i caktuar impiantesh që do të mund të suportojë: një element, një urë apo një protezë totale. Impianti dentar përfaqëson një rrënjë artificiale prej titani, e cila vendoset në kocke.

Materialet me të cilat laboratori ynë ndërton kurorat dhe urat mund të jënë të ndryshme, në varësi të
situatës apo mundësisë ekonomike:

  • Implante titanium
  • Implante ne korone te avituar
  • Ngritje sinusi

Në rastin e vendosjes së impianteve, klinika jonë i lëshon çdo pacienti një kartelë personale ku do të përshkruhet puna e bërë. Kjo kartelë do të shërbejë njëkohësisht si çertifikatë mbi llojin dhe cilësine e impianteve të përdorura.

Rruga Durresit Godina 102

Hyrja 9 Apartamenti 67

0688066100

Na telefononi!

Oraret

E hene - E premte: 8:00 - 17:00

Lini Takim

info@dentalclinicalbania.al