Sherbimet

Klinika jon e vendosur ne qender te tiranes me nje pervoj 20 vjecare ne fushen dentare ofron nje game te gjere sherbimesh :

Higjene

Higjene orale profesionale, Zbardhim profesional, Levigature radicolare, Fluorizim, Sigilim Pirsing

Terapi restaurative

Terapia restaurative përfshin diagnozën e menaxhimin e patologjive dentare dhe rehabilitimin e dhëmbëve ...

Kirurgji orale

Në klinikën tonë realizojmë një sërë ndërhyrjesh kirurgjikale. Rastet më komplekse (si dhëmbët e impaktuar...

Proteza Dentare

Rehabilitimi protetik përqëndrohet tek restaurimi ose përmirësimi i kafshimit, estetikës dhe të folurës, përmes ...

Implantologji

Impiantet dentare i sugjerohen pacientëve që prezantojnë mungesa të një ose disa elementeve...

Ortodonci

Ortodoncia perfaqëson atë degë të stomatologjisë që merret me diagnozën, parandalimin dhe...

Radiologji

Radiologjia është degë e Odontoiatrisë, e cila përdor teknologji fotografike për të diagnostikuar sëmundje...

Rruga Durresit Godina 102

Hyrja 9 Apartamenti 67

0688066100

Na telefononi!

Oraret

E hene - E premte: 8:00 - 17:00

Lini Takim

info@dentalclinicalbania.al