Një klinikë dentare dedikuar nivelit më të lartë të stomatologjisë, shëndetit dhe kirurgjisë.  Dental Clinic Albania ofron cmimet më të mira për shërbimet më të mira. Teknologjia e fundit për përkujdesin dentar

Staf Profesional

Teknologji dhe Inovacion

Materialet me kualitet të lartë

Akomodim

Klinika jonë ofron akomodim gjatë qendrimit në Shqipëri.

E garantuar

Stafi i kualifikuar garanton 100% të shërbimeve tona.

Materiale me kualitet të lartë

Gjithmonë te fokusuar në përdorimin e produkteve më të mira për klientet tanë.

Economic Prices

Here you can find the lowest prices for dental care and vacations.

AKOMODIMI

Flururimi në Tirane është shumë i lirë dhe cmimet në Shqipëri janë të lira gjithashtu. Mos u shqetësoni për të gjetur fluturimin më t lira për të ardhur këtu. Ne mund të merremi me këtë pjesë. Ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni datat që do t'ju përshtaten nevojave tuaja në mënyrë qe të gjejmë zgjidhjen më të lirë dhe të favorshmepër ju

TRANSPORTI

Kur të arrini në Aeroportin e Tiranës, do mirëpriteni nga stafi ynë i kualifikuar, i cili do ta bëjë qëndrimin tuaj të rehatshëm në Shqipëri. Ju do të gjeni njerëz të këndshëm dhe të qeshur që do t'ju shoqërojnë në Hotel dhe Klinik dhe do t'ju këshillojnë vendet më të mira për të shijuar kohën tuaj të lirë.

HOTELET

Ne kemi hotele buzëdetit me 3/4 yje ku ju mund të shijoni të gjithë komfortin që do të gjeni. Ka vende të bukura për t'u vizituar dhe Wi-Fi është gjithmonë aktiv për të mbajtur kontakt me familjen tuaj. Bëni një selfie dhe dërgojeni të gjithë miqve tuaj që ata të shohin buzëqeshjen tuaj të re.

Dental Clinic Albania

Përse Ne?

1

Dental Clinic Albania offers the perfect combination for your dental care and vacations in one of the hidden gems of Europe, with the best prices in the whole region
2

Highly qualified staff that are fully dedicated to fix, once and for all your dental problems. Also you will receive a very pleasant stay in our beautiful country. Enjoy it.
3

Our team is composed by professionals, specializing in Dental Implantology, Aesthetic Dentistry, Paradontology, Orthodontics, Hygiene and Prevention. All our doctors are fluent in Italian and English.
4

Dental Clinic Albania offer a full package of services including dental services, accommodation, transport, reservation and any detail according to your stay in Albania.

5

Lowest prices for your dental care and dental health. Cheap prices for vacation, food, transport and anything. Albania is the place to be discovered…
6

We use and have the most modern equipment and the most avant-garde technology to be always ahead of our times and give the best possible services . We want you to be back in Albania and the next time to bring your friends.
7

Albania is one of the hidden gems of South East Europe. A place with beautiful beaches, mountains and history. We can arrange you the perfect vacations in the land of the eagles.
8

Many years of experience made us an expert in dentistry and professional hospitality for our customers. We have many foreign customers who still visit us and recommend our services.

VISIT ALBANIA

Albania has natural beauty in such abundance that you might wonder why it is such not a well known place or tourist attraction. In this small Mediterranean country, virgin nature and cultural mysteries come together to create a unique sense of place. From the pure, white snow of the mountains to  the red fields of spring poppies, Albania’s landscape is ever changing with the seasons, offering visitors a warm summer beach holiday or a challenging mountain trek during the fall

Albania offers a remarkable array of unique attractions, not least due to this very isolation: ancient mountain codes of behavior, forgotten archaeological sites and villages where time seems to have stood still are all on the menu.

With its stunning mountain scenery, a thriving capital in Tirana and beaches to rival any elsewhere in the Mediterranean, Albania has become the sleeper hit of the Balkans.

MIRËSERDHËT TEK DENTAL CLINIC ALBANIA

We Create Beautiful Smiles

Dental Clinic Albania është një klinikë dentare moderne, e specializuar në diagnostikimin e avancuar dhe trajtimin e çrregullimeve të dhëmbëve dhe të gojës.

Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse nga të gjitha fushat e stomatologjisë. Të gjitha shërbimet ofrohen në një ambient të rehatshëm luksoz. Pacientët e rinj janë të mirëpritur me një konsultim falas të shëndetit oral.

LINI NJË TAKIM PËR KONSULTË TË PLOTË.

Shërbimet Dentare

Të gjitha trajtimet dhe shërbimet tona ofrohen në një klinikë të rehatshme, e projektuar sipas standardeve të cilësisë së lartë.

NA KONTAKTONI

Lini në takim

Plotësoni formë dhe ne do t'ju kontaktojmë gjatë orarit të punës

Rruga Durresit Godina 102

Hyrja 9 Apartamenti 67

0688066100

Na telefononi!

Oraret

E hene - E premte: 8:00 - 17:00

Lini Takim

info@dentalclinicalbania.al